01 Temmuz 2022

Hastanemiz Sağlık Bakanlığı, Bahçe Belediyesi ve Maliye Bakanlığı ortak protokolü ile 1996 yılında inşasına başlanmış ve 5 yılda tamamlanmıştır. 2001 Nisan ayında Başbakan Yardımcısı Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ tarafından açılışı yapılıp Bahçe Devlet Hastanesi adı ile 50 yatak kapasiteli olarak hizmet vermeye başlamıştır.Hastanemiz kuruluş yıllarında Acil Servis,Genel Cerrahi Polikliniği, Diş Polikliniği, 2 adet Kadın Doğum Polikliniği, Dahiliye Polikliniği,Çocuk Polikliniği,Kulak Burun Boğaz(KBB) Polikliniği, 1 Ameliyathane ve 1 Doğumhane ile Bahçe ve çevre il ve ilçelere hizmet vermiştir. Şu anda 55 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon  A2 Dal Hastanesi olarak  hizmet vermektedir.

Hastanemizin Yöneticileri : Başhekim: FTR Uzmanı Uzm.Dr. Ahmet KOCAER, İdari ve Mali İşler Müdürü: Mehmet Emin ÇUHADAR, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Semra TEMİZ ve İdari ve Mali İşler Müdür yardımcısı Ökkeş ÇELİK’ dir.

2011 yılında idari ve mali yönden Osmaniye Devlet Hastanesine bağlanan hastanemiz Bahçe Ek Hizmet binası olarak hizmet vermeye başlamıştır. 6 yıl boyunca Osmaniye Devlet Hastanesi Bahçe Ek Hizmet Binası olarak hizmet veren hastanemiz İdari olarak 25 Mart 2016 tarihinde Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi olarak İdari yönden 01 Ağustos 2018 tarihinde ise Mali Yönden Osmaniye Devlet Hastanesinden ayrılmış ve FTR Dal hastanesi olarak 55 yatağı ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Hastanemiz her yeni günde modernleşme, çevre şartlarının iyileştirilmesi ve insan kaynaklarının verimliliğinin arttırılması çalışmalarını bir adım daha ileri taşımak, verilen hizmet kalitesini eksilmeden ve kesintisiz devam ettirerek için aralıksız çalışmaktadır.